In een aantal gemeenten, waaronder de gemeente Eindhoven, kunnen bewoners een persoonsgebonden re-integratiebudget (PRB) aanvragen. Dit is een budget waarmee u zelf uw weg naar werk bepaalt. Met het budget bekostigt u de activiteiten die u nodig hebt om werk te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een re-integratieplan, een training, bemiddeling naar werk en of coaching. Ook de leer- werktrajecten die u bij Van Berlo re-integratie bemiddeling kunt volgen, worden door het persoonsgebonden re-integratiebudget vergoedt. Voor meer informatie zie www.disk-eindhoven.nl.

Ook is er een mogelijkheid om middels het persoonsgebonden budget (PGB) een leer- werktraject te volgen bij Van Berlo re-integratie bemiddeling. Het persoonsgebonden budget is een subsidie van de overheid waarmee mensen zorg kunnen inkopen die zij nodig dienen te hebben. Denk hierbij aan persoonlijke verzorging, verpleging, maar ook begeleiding op de leer- werktrajecten.

Heeft u een vraag over uw persoonlijke situatie? Dan kunt u middels het contactformulier of middels onderstaand telefoonnummer contact opnemen met Van Berlo re-integratie bemiddeling.